LEAKED DICK NUDE: ZulArif2015 shares penis picture and leaked masturbating video of 12-year-old Nik Adam Mika on Twitter KossyDerrickBlog KossyDerrickEnt

KossyDerrickEnt

Your favourite Entertainment Blog for: Trending Gist in Nigeria, South Africa, Kenya and other African countries, Social Media Trending Topics & Opinions, Food, Comedy, Hollywood Celebrity Gist and Celebrity Gist in Nigeria & Africa. For promotions, sponsored posts, adverts and submission of news or gist, contact us: [email protected]

Breaking News

Search This Blog

Translate

Tuesday, September 6, 2022

LEAKED DICK NUDE: ZulArif2015 shares penis picture and leaked masturbating video of 12-year-old Nik Adam Mika on Twitter

Information reaching Kossyderrickent has it that ZulArif2015 has shared penis picture and leaked masturbating video of 12-year-old Nik Adam Mika on Twitter. (Read More Here).

Taking to social media (Twitter yesterday), ZulArif2015, shared a video showing the moment Adam Mika is seen masturbating and playing his penis in his room. (Read More Here).

After posting the pictures and videos, Malaysians accused ZulArif2015 of 'child pornography' and his Twitter account was immediately taken taken down.

Reactions below:

Arif: wey aku rase kan baik kau delete video ni kesian lah tgok dia, cuba lah fikir video bogel korang kena viral mesti malu kan? mesti tak nak keluar rumah and stress depression sama lah dgn dia sekarang mesti tak senang duduk sbb ade orng viral kan dia, so pls delete this video.

Maxwell: yes aku tahu dia kaya but mentality dia mcm mana sis? tak ke jadi gila budak tu sbb video dia di viralkan, and kau ckp dia bljr kat oversea tak akan nak stay sampai mati kan sana? mesti balik malaysia kan so mesti cousin or friend jijik dgn dia sbb video ni.

Johnson: Wehh bapak sian doo dia..kenapa la dia pergi rakam dia melancap..now video dia dah leakšŸ¤§ dah lah muda lagi umur 12 tahun..tak leh bayangkan aku psikologi budak tu menahan malu...harap² dia kuat laa.

Johannesburg: bukan adam mika real....disebabkan dia guna acc fake yg bernama @.nikadammika....so netizen pun kata itu adam mika....lagipun video dia kabur.

Paul: " Hasbunallah wa nikmal wakil "
Maksudnya : cukup Allah sahaja yang menolong kami dan dia adalah sebaik-baik perlindung.

Abubakar: Tp kesian ni budak kecik budak sekolah..ini video dia atau bukan tetap akan menggangu emosi dengan kehidupan dia.

Ahmed: not to mention that zularif2015 is a pedophile.all of his likes and tweets are videos of minors.

Suleman: Not kpop related but pls la Malaysian Netizen..it's not funny to make fun of 'that' nik adam mika video sia

He still 12 lah mat, it's literally a childp*rn*grphy sia
People make mistake,and people change to..so to @ZulArif2015
pls takedown the video.

Ibrahim: tngok kualiti video pon thu tk kn laa pkai iphone , kualiti mcm pakai fon cikaii . kalau nk ckp fon casing sama . derr , zaman nk jatuhkan org nie bnyak je cara nya . tkpayah masuk cmpur nnt trjatuh fitnah jenuh nk mintk maaf.

No comments:

Advertise With Us